Koulutuksen sisältö
Elintarvikehygieenisellä osaamisella tarkoitetaan elintarvikealan yrityksissä työskentelevien ja elintarvikkeita ammatikseen käsittelevien työntekijöiden jatkuvaa tietojen ja taitojen päivittämistä osana yrityksen omavalvontaa.
Koulutus koostuu luennosta, kouluttajan käytännön esimerkeistä, itsenäisistä tehtävistä sekä kuva- ja videomateriaaleista. Koulutuksen jälkeen tehtävän testin hyväksytysti suorittanut saa Ruokaviraston myöntämän Hygieniapassin.
Muistathan ottaa kuvallisen henkilöllisyystodistuksen mukaan!
Koulutus järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.
Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi kurssille viimeistään kolme päivää ennen koulutuksen ajankohtaa. Muutoin laskutamme koulutuksen täysimääräisenä sinulta.